7.5.2013

Uudenkaupungin kukkamessut tulee taas!

Ukin kukkamessut on suomen Tûri, sieltä löytää mielenkiintoisia kasveja niin harrastajilta kuin ammattilaiskasvattajiltakin. Tämä vuonnamessujen  teemana on harvinaisuuden ja uutuudet. Joten siellähän täytyy olla jo aamusta tutkimassa valikoima.
Messuista lisätietoa täältä http://www.kukkamessut.fi/index.html

Viime vuonna messuilla järjestettiin jo perinteeksi tullut kukkahattukilpailu johon voi osallistua kaikki messuvieraat vain laittamalla kukkahatun päähänsä.

Lisäksi messuilla on tänäkin vuonna minipuutarhakilpailu joka myöskin on avoin kaikille. Tähän kilpailuun pitää ilmoittautua ennakkoon ja tarkemmat säännöt löytyy täältä 

Tässä viimevuoden satoa:
Voittoisa työ

Hopea-sijan otti tämä työ

Tässä minun työ, Zen-puutarha ja tällä tultiin pronssille.

Loput osallistuneet työt, ei missään järjestyksessä. Hauskinta oli nähdä miten samoilla säännöillä tulee näin totaalisen erilaisia teoksia. Aivan mahtavaa!







Luennoimassa oli todellinen "pionitietopankki" Pionivaari ja tänä vuonna saamme kuulla lisää pioneista. Pionien koti-sivulla on hyviä artikkeleita ja muuta tietoa pioneista, kannattaa kurkata Pionien koti


Ja aina niin sympaattinen Pentti Alanko jakoi tietämystään puutarhan saloista.



Itse ilmoittauduin jo tänä vuonna pidettäviin
kesäkukka istutusten avoimiin SM-kisoihin. Mitä siitä tulee, jää nähtäväksi. Jotain ideaa olen jo kehitellyt ja se liittyy vahvasti koivuihin.

Tässä vielä pieni makupala, viime vuoden kierrätystaiteesta jota messuilla oli runsaasti nähtävillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti